Pasukan robotik UPM sekali lagi harumkan nama universiti - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 7 Mei (UPM) – Ahli-ahli Kelab Robotik Universiti Putra Malaysia (UPM) sekali lagi mengharumkan universiti, kali kedua dalam masa beberapa bulan ini.