Pelajar UPM anjur program kesedaran mengundi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 29 April (UPM) – Seramai 50 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) menyeru semua pelajar yang telah berdaftar sebagai pemilih pulang ke pusat pengundian masing-masing bagi menunaikan tanggungjawab mengundi pada Pilihanraya Umum ke 13.