Peranan baharu untuk ladang UPM, tapak ujian unggul untuk pertanian - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (http://www.upm.edu.my/berita/details/ladangupmtapakujianbm, 2013)
SERDANG, 24 April (UPM) – Kepada warga kerja dan pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM), mereka tahu apa yang anda katakan apabila anda bercakap mengenai “ladang” dalam kampus.