UPM lancar program latihan SME berasaskan modul Jepun - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 18 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah melancarkan program latihan untuk eksekutif perniagaan dan pemilik industri kecil dan sederhana (SME).