UPM bincang peluang pendidikan untuk pelajar asing dengan duta duta Afrika - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 16 April (UPM) - Universitit Putra Malaysia telah mengadakan perjumpaan dengan perwakilan dari negara-negara Afrika untuk membincangkan tentang peluang pendidikan untuk pelajar antarabangsa belajar di universiti terkemuka itu.