Kesatuan kakitangan am UPM sokong Naib Canselor baharu - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 15 April (UPM) – Kesatuan Kakitangan Am Universiti Putra Malaysia (KEPERTAMA) menyokong penuh Prof. Datuk Dr. Mohd Fauzi Ramlan sebagai Naib Canselor UPM yang baharu dan berikrar untuk memainkan peranannya sebagai tunjang ke-3 demi mempertahankan universiti penyelidikan ini.