Penyelidik UPM Raih Pingat - Harian Metro, (2008)
Sembilan penyelidika Universiti Teknologi Mara (UiTM) mengharumkan nama institusi itu apabila memenangi dua pingat emas, lima perak dan dua gangsa di pertandingan Reka Cipta di Geneva, Switzerland, baru-baru ini.