Negara Mampu Keluar Hasil Padi Melebihi Keperluan - Berita Harian (2008)
NEGARA pada dasarnya mampu mengeluarkan hasil padi melebihi keperluan semua rakyat jika sistem sedia ada di beberapa kawasan penanaman padi dipertingkatkan serta meniatuhi piawaian pengurusan pembajaan secara tepat.