Pelajar sumbang hadiah kemenangan ke tabung dana wakaf UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 3 April (UPM) – Sekumpulan pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) berbesar hati mendermakan sebahagian daripada wang kemenangan pertandingan yang mereka sertai ke Tabung Dana Wakaf Ilmu UPM.