Peluang pelajar UPM jadi usahawan PKS - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 2 April (UPM) - Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) berpeluang melibatkan diri dalam perusahaan kecil dan sederhana (PKS) melalui jalinan kerjasama antara UPM dengan SME Corp Malaysia dalam program SME- University Internship.