UPM juara Majlis Kebudayaan Universiti-Universiti Malaysia (MAKUM) 2013 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
KUCHING, 30 Mac (UPM) – Satu lagi kejayaan manis buat Penggiat Seni PUTRA Universiti Putra Malaysia (UPM) apabila dinobatkan Juara Keseluruhan Aktiviti Kesenian dan Kebudayaan seluruh Institut Pengajian Tinggi Awam (IPTA) baru-baru ini.