Pelajar UPM sambut Hari Kegiatan Fizikal Sedunia 2013 untuk gaya hidup sihat - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
KUALA LUMPUR, 7 April (UPM) – Dengan dibimbing oleh Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, pelajar-pelajar UPM dibawa melalui peringkat demi peringkat kegiatan sedang mereka menyambut Hari Kegiatan Fizikal Sedunia 2013 yang bertujuan untuk menanam hakikat betapa bernilainya kegiatan fizikal kepada tubuh yang sihat.