Ab.Malek saksi empat rakan ditembak komunis - Marzuki, Narazrin (2012)
PERTAMA kali melangkah ke pejabat Kor Sukarelawan Polis Siswa Siswi (Suksis) Universiti Putra Malaysia (UPM) dan bertemu calon Gaya Polis minggu ini, Sarjan Mejar Ab. Malek Ramin, penulis sudah menjangkakan beliau seorang yang penyayang dan mengarnbil berat.