Atasi ketirisan pungut cukai - Mohd Zain, Haspaizi (2012)
Kerajaan perlu mengatasi masalah ketirisan pungutan cukai bagi memastikan perancangan untuk menjadi Malaysia sebagai negara maju menjelang tahun 2020 tidak terbantut.