Dua pelajar ke Jerman - Abu Bakar, Mohd Feroz (2012)
Kempen dalam media sosial untuk meningkatkan kesedaran orang ramai mengenai kepentingan menjaga alam sekitar membolehkan Wan Hidayat Wan Muhamad, 21,memenangi lawatan ke Jerman November ini.