Keputusan PRK UPM kekal memihak calon Proaspirasi - Berita Harian , (2012)
Serdang: Keputusan Pilihan Raya Karnpus (PRK)Universiti Putra Malaysia (UPM)kekal memihak kepada calon Proaspirasi(Pro-A) yang memenangi 40 daripada 47 kerusi dipertandingkan.