Formula hebat teh herba - Harian Metro (2012)
SERDANG: Selepas penyelidikan selama enam tahun sekumpulan penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menghasilkan produk teh herba yang bersifat antikanser dan berpotensi tinggi untuk membantu mempercepatkan penyembuhan kanser.