DS Factor mampu percepat sembuh sel tumor - Harian Metro, (2012)
Serdang: Universiti Putra Malaysia (UPM)percaya berjaya menemukan kaedah rawatan alternatif menggunakan herba bagi mempercepatkan penyembuhan sel kanser.