Bertanding Pilihan raya di UPM - Berita Harian , (2012)
Calon bertanding di Universiti Putra Malaysia (UPM), Foo Chuan Yii, 22, meraih undi daripada pelajar di hentian bas ketika pilihan raya sedang berlangsung.