Adi sasar gapai emas hatrik lontar peluru - Berita Harian , (2012)
Kuala Lumpur: Atlit lontar peluru negara, Adi Alifuddin Husin kini mempergiat latihan untuk memenangi pingat emas ketiga berturut-turut pada Kejohanan Olahraga Terbuka Malaysia ke-88 yang akan berlangsung di Stadium Mini Majlis Sukan Negara (MSN), Ahad ini selepas memenanginya pada dua edisi lalu.