Healen Bantu Sembuhkan luka sebagai pengganti kotak perubatan - Ahmad, Ashriq Fahmi (2012)
DI cipta daripada ekstrak beberapa tumbuhan herba, Healen merupakan produk yang boleh membantu menyembuh luka dengan pantas hasil penyelidikan seorang pensyarah Universiti Putra Malaysia (UPM).