Melahirkan Usahawan Cendawan - Utusan Malaysia, (2008)
Setelah banyak siri kejayaan usahawan dapat dilihat hasil dari menceburi bidang pertanian dan penternakan, sisipan Mega, Utusan Malaysia dengan kerjasama Pusat Pengembangan, Keusahawanan dan Pemajuan Profesional (APEEC), Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menganjurkan bengkel untuk bakal usahawan cendawan.