Ekspo Pertanian dan Pesta konvokesyen UPM pamer inovasi menarik - Mingguan Malaysia, (2012)
SERDANG - Bagi mengetahui lebih dekat jenis tanaman atau penyelidikan berkaitan pertanian dan inovasi, orang awam dijemput hadir memeriahkan Eskpo Pertanian dan Pesta Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) pada 12 hingga 16 Oktober ini.