Semua perlu proaktif. - Shakil Hameed, Noor Mohamad (2012)
MUTAKHIR ini masyarakat dikejutkan dengan beberapa kejadian ragut di negara kita, terbaru membabitkan seorang pembantu klinik, Rohairani Abdullah, 36, yang ditetak tangan kirinya hingga hampir putus oleh peragut yang menarik begnya di Jalan Sultanah Zainab, Kota Bharu.