Tan Sri Bernard Dompok (empat dari kanan) bersama mahasiswa Universiti Putra Malaysia (UPM) - Berita Harian , (2012)
Tan Sri Bernard Dompok (empat dari kanan) bersama mahasiswa Universiti Putra Malaysia (UPM), ketika majlis penyerahan Kad Diskaun Siswa kepada mahasiswa baru sempena Minggu Perkasa Putra, UPM. Turut kelihatan Ketua Setiausaha MPIC, Datin Paduka Nurmala Abdul Rahim (empat dari kiri).