Patah tulang, tak patah semangat - Abu Bakar, Nazri (2012)
Patah tulang pipi dan dagu dalam kemalangan jalan raya tidak langsung mematahkan semangat penyerang muda PKNS, Muhamad Hasnan Md Isa untuk terus mencipta nama sebagai penggempur berbisa.