Hana Cantara populor di upm - Zahrom, Basir (2012)
Dengan konsep 'mendekatkan Jalan Tunku Abdul Rahman' kepada pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM), pemilik syarikat Hana Cantara menjadi penjual pakaian dan aksesori wanita muslimah utama di kampus itu.