Pelajar UPM terpilih utk mewakili negara ke iniatif peminpin muda di Bangkok - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
KUALA LUMPUR, 21 MAC – Pelajar Ph.D Jabatan Pemakanan dan Dietetik, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Chang Sui Kiat telah terpilih untuk menyertai program Initiatif Peminpin Muda Hitachi ke-12 (atau 12th Hitachi Young Leaders Initiative [HYLI] yang dianjurkan oleh pihak Hitachi yang akan diadakan pada 1-6 Julai 2013 di Bangkok, Thailand.