UPM dan Felda D’Saji jalin kerjasama strategik perkhidmatan makanan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 19 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalin kerjasama strategik bersama Felda D’ Saji Sdn Bhd (FDSB) dalam bidang perkhidmatan makanan melalui pertukaran pengalaman, kepakaran, idea, teknologi dan inovasi kedua-dua belah pihak.