Antara Makanan dan Bahan Api - Utusan Malaysia (2008)
Bidang bioteknologi yang boleh dimanfaatkan untuk meningkatkan produktiviti tanaman dan haiwan ternakan tidak semestinya bebas memberi kesa terhadap krisis makanan.