UPM mula mengorak langkah galak penduduk bandar bertani besar-besaran - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
PASIR GUDANG, 17 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) mula mengorak langkah bagi menggalakkan penduduk bandar bertani secara besar-besaran di bawah Program Transformasi Pertanian Bandaran yang dirasmikan oleh Menteri Pengajian Tinggi, Dato’ Seri Mohamed Khaled Nordin di Laman Rekreasi Sungai Buluh, Pasir Gudang, Johor, hari ini.