Pertanian bandar: Jemputan UPM bertani antara bangunan pencakar langit - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 6 MAC – Jika anda tinggal di kawasan bandar dan menggemari aktiviti bercucuk tanam, anda mungkin sedang memikirkan apakah kaedah terbaik dalam melaksanakannya. Tidak kira apa sahaja alasan anda untuk bercucuk tanam, samada untuk menghasilkan sumber makanan sendiri atau sekadar mengisi masa lapang, anda mungkin terfikir untuk mempraktikkan aktiviti kesukaan anda dalam skala yang lebih besar.