Inovasi UPM mampu lenyapkan ketidakakuran rekaan corak industri - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 15 Mac (UPM) – Kadangkala rekaan, corak atau motif yang dicipta secara kebetulan mampu menjadi satu karya yang unggul kerana sifatnya yang unik, lain daripada yang lain dan hanya satu yang dihasilkan di dunia.