Profesor UPM terima anugerah berprestij Universiti India - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
Serdang, 15 Mac (UPM) – Universiti India berprestij di Kolkata menganugerahkan gelaran Profesor Emeritus kepada alumni dan profesor kanan UPM, Han Chun Kwong.