Pelajar Kolej 13 juara debat bahasa Inggeris - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 9 MAC – Pasukan pelajar Kolej 13 (K13) Universiti Putra Malaysia (UPM) menewaskan 16 pasukan sebaya mereka untuk menjuarai debat selepas berjaya mempersembahkan kehebatan dalam arena perdebatan antara kolej.