UPM-MARDI meterai perjanjian selesai isu hak milik tanah mereka - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
PUTRAJAYA, 5 Mac - Universiti Putra Malaysia (UPM) dan MARDI telah menandatangani satu memorandum perjanjian pertukaran hak milik tanah warisan sejarah kedua-dua institusi jiran bagi melancarkan urusan pertukaran hak milik.