Mahasiswa UPM lari untuk kutip dana bantu pesakit kanser - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 2 MAC – Lebih-kurang 200 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai satu larian amal mengutip dana untuk disalurkan kepada Majlis Kanser Negara (MAKNA) bagi membantu meringankan beban pesakit kanser di negara.