Program Jarak Jauh Ambil Pelajar Asing - Berita Harian, (2008)
Kolej Dunia Melayu Dunia Islam (DMDI) di Melaka Mall, Ayer KEroh dekat sini sedia mengambil lebih ramai pelajar asing untuk mengikuti pengajian di peringkat ijazah termasuk menerusi program pengajian jarak jaugh (PJJ) yang akan dipertingkatkan tidak lama lagi.