UnNIMAP,UPM terima anugerah penyelidik sains - Abdul Mutalib, Suhana (2012)
Pensyarah universiti Malaysia Pedis (UniMAP) dan dua pensyarah Universiti Putra Malaysia (UPM) masing-masing menerima Anugerah Nasional Fellowship untuk Wanita Dalam Sains daripada L'Oreal Malaysia.