16 IPT Sertai Pameran Reka Cipta, Inovasi 2008 - Berita Harian (2008)
SEBANYAK 16 institusi pengajian tinggi (IPT) termasuk tiga IPT swasta IPTS mengambil bahagian dalam Pameran Reka Cipta Inovasi dan Teknologi 2008 (ITEX 08) di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur bermula hari itii hingga Ahad.