RMIO,OOO menanti kaki pancing sempena pesta konvokesyen UPM - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 11 Okt. - Hadiah bernilai RMlO,OOO menanti kaki pancing yang bertuah dalam cabaran memancing pada Karnival Pancing sempena Pesta Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) Ke-36 pada 14 Oktober ini.