Kebanyakan sungai di Selangor tercemar - Berita Harian (2012)
Kebanyakan sungai di selangor yang menjadi sumber utama bekalan air mentah didapati tercemar dan berpontensi menjadi ancaman serius kepada keperluan asas yang penting jika tidak ditangani.