Penyelidikan Angkasa - Junus, Laupa (2012)
PROGRAM Angkasawan Negara (PAN) akan diingati sebagai peristiwa bersejarah Malaysia menghantar angkasawannya Datuk Dr. Shekih Muszaphar Sukor Sheikh Mustapha ke Stesen Angkasa Antarabangsa (1SS).