Seminar Kerjaya Generasi Y - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 14 Okt.- Kira-kira 200 peserta dari seluruh negara dijangka menyertai Seminar Kerjaya Generasi Y 2012 anjuran Pusat Penempatan Kerjaya,.Universiti Putra Malaysia (UPM), pada 8 November depan.