UPM terima akreditasi AACSB - Berita Harian , (2012)
Kuala Lumpur: Kejayaan Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima akreditasi antarabangsa Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)mampu menjadi pendorong kepada institusi lain mencapai kecemerlangan sama.