Jauhi politik kepartian di kampus-canselor upm - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 14 Okt. - Penuntut dan graduan institusi pengajian tinggi (IPT) dinasihatkan tidak terjebak dalam budaya negatif seperti terlibat dengan politik kepartian di kampus.