Demi masa depan. - Shahimi, Intan Mas Ayu (2012)
SERADANG: Kemunculan tiga pemain skuad kebangsaan, Mahali Jasuli,23, Mohd Bunyamin Omar, 24, dan V Kavi Chelvan, 23, pada Majlis Konvokesyen Ke-36 Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini, semalam mencuri perhatian peminat bola sepak tanah air.