Bunyamin, Mahali terima ijazah UPM - Berita Harian , (2012)
Dua pemain bola sepak kebangsaan, Bunyamin Umar, 24, (tiga dari kanan) dan Mahali Jasuli, 23 (dua dari kanan) memperoleh Ijazah Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia), pada Majlis Konvokesyen ke-36 Universiti Putra Malaysia (UPM) di Serdang, semalam sebelum kedua-dua mereka berlepas ke Hong Kong untuk aksi persahabatan antarabangsa, malam esok.