Anggap tugasan akademik menyeronokkan - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 14 Okt. - Penuntut institusi pengajian tinggi (IPT) seharusnya menganggap setiap tugasan akademik sebagai kegiatan yang menyeronokkan dalam mengembangkan minda mereka.