Ratu lompat galah, Nabil dapat ijazah - Berita Harian , (2012)
Jaguh lompat bergalah wanita, Roslinda Samsu (kanan) dan pemain hoki negara, Nabil Fiqri Mohd Noor (kiri) di Majlis Konvokesyen ke-36 Universiti Putra Malaysia, semalam Roslinda menamatkan pengajian dalam Ijazah Pendidikan (Pendidikan Jasmani) sementara Nabil Fiqri yang juga pemain Kelab Hoki Kuala Lumpur (KLHC) menerima Ijazah Sains Pertanian.